Overname Stameta

21-05-2024

Met enthousiasme en trots kondig ik aan dat ons bedrijf een strategische overname heeft ondergaan door MolenQ Industrial Services. 

MolenQ Industrial Services is een toonaangevende Nederlandse specialist in het keuren van hijs- en hefmiddelen en gereedschappen met het hoofdkantoor in Voorschoten. Met ca. 170 werknemers heeft de groep zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van Testing, Inspection & Certification (TIC) and Maintenance, Repair & Overhaul (MRO) diensten binnen de Nederlandse hijs- en hefmiddelen en gereedschappen markten. Een van de bedrijven binnen MolenQ Industrial Services is Gevelliften.nl, marktleider in Nederland voor het onderhouden en repareren van gevelonderhoudsinstallaties.

Door deze strategische overname door MolenQ Industrial Services kunnen we:

Onze dienstverlening naar klanten verbeteren en uitbreiden door gezamenlijke kennis te delen en synergie te realiseren tussen de verschillende diensten;

Samen nieuwe kansen benutten op de markt;

Zekerheid bieden voor de toekomst van ons bedrijf, onze medewerkers en onze klanten.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze strategische overname met zich meebrengt en kijken ernaar uit om samen met onze nieuwe eigenaar te werken aan een nog succesvollere toekomst voor ons bedrijf.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Hartelijke groet,

Hans Fleer

Algemeen Directeur